Welkom bij de Zweef

dé groene hotspot van Nijmegen

Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub zijn wij de unieke locatie voor jouw lunch, borrel of partij. Geniet, ontspan en spot de stijgende en landende zweefvliegtuigen. Benieuwd wat de Zweef jou te bieden heeft? Vlieg dan even mee door onze website.

Koffie & gebak

Voor een goede start van de dag kun jij bij ons terecht voor een heerlijke cappuccino mét latte art of een kopje koffie. Met de koffiebonen van branderij Peeze geniet je van eerlijke kop koffie doordat zij hun bonen klimaat neutraal branden met respect voor de boeren, de natuur en het product! Bij de koffie eet je heerlijke zoetigheid van Strik of een bananenbrood met yoghurt, fruit, walnoten & honing.

Lunch

Bij ons heb je ruime keuze wat betreft lunchgerechten. Kies voor een soepje, tosti’s, broodjes of salades.
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij verschillende luncharrangementen aan! Ook is het ook mogelijk om bij ons te genieten van een heerlijke high tea: een mix van zoete & hartige hapjes.

Borrelen

Ook voor de borrel ben je bij ons aan het juiste adres! Zo hebben we maar liefst zes verschillende bieren op de tap, naast een ruime selectie bieren op fles! Liever geen bier? Probeer dan een van onze (biologische) witte-, rode- of roséwijnen van Bastion. Borrelplank of een bruine fruitmand 😉 erbij? Bekijk eens onze borrelhappen via onderstaande link!

Partijen

Iets te vieren? En ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw gelegenheid? Na het organiseren van al ruim 1000 partijen, weten wij inmiddels als geen ander hoe we een feestje moeten bouwen! Groot of klein, voor jouw feest moet je bij de Zweef zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek eens onze partijenpagina!

Activiteiten

Naast lunchen en vieren is de Zweef het perfecte vertrekpunt voor jouw wandel- of mountainbike rondje. Maar daarnaast hebben we meer te bieden! Wat dacht je van een potje jeu de boules? Of lijkt het je leuk om zelf mee te vliegen bij de Nijmeegse Aero Club om vervolgens bij ons op het terras neer te ploffen voor de borrel?

Evenementen

Regelmatig organiseren wij verschillende evenementen, waar iedereen welkom is! Dus jij ook ;). Zo organiseren we met de verschillende feestdagen een heerlijke brunch en kun je standaard ieder eerste weekend van de maand genieten van live muziek! Benieuwd wat er op de agenda staat?

Pssst, volg je ons al op Instagram & Facebook? @boscafedezweef

Logomark boscafé de Zweef
Openingstijden

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 09:00 – 18:00

Contact

Groesbeekseweg 55A
6581 BJ Malden

+31 6 18 93 99 69
[email protected] 

Volg onze laatste ontwikkelingen via Facebook & Instagram!