Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Bedrijfsfeest op de planning?

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsfeest in de buurt van Nijmegen? Of je nou een locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, een afscheidsborrel of een andere zakelijke gelegenheid, ben je ook bij ons aan het juiste adres! Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om onze stretchtent af te huren, of onze binnenlocatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via [email protected]. Of neem een kijkje in onze evenementencatalogus!

Of wil je vast sfeerproeven? Bekijk onze video hieronder!

Partij in de borreltuin bij de Zweef in malden

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17