Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Op zoek naar een feestlocatie om bijvoorbeeld je verjaardag, promotie, diner, high tea of barbecue te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of zijn jij en je partner klaar om elkaar het jawoord te geven? Sinds kort zijn wij ook officieel een trouwlocatie. Met meer dan duizend partijen achter de rug zijn wij inmiddels ervaringsdeskundigen als het gaat om het organiseren van partijen. 

onze locatie

Stretchtent

Op ons buitenterras hebben we het hele jaar door een grote stretchtent met zitplaats voor 100, of staplaats voor 300 personen. Doormiddel van windschermen en heaters is dit zelfs in de koudere maanden een heerlijke plek voor jouw gelegenheid.

Borreltuin

Naast de stretchtent ligt onze gezellige borreltuin. ‘s Zomers is deze plek perfect voor barbecues, borrels of bijvoorbeeld een familiedag. Met de speeltuin op een paar meter lopen én een jeu de boules baan onder je voeten is het de ideale plek om je een hele dag te vermaken!

Binnen

Liever een feestje binnen? In ons gezellige café is er zitplaats voor 80 gasten of staplaats voor 250 dansende gasten.

Het balkon

Wat dacht je van een borrel of diner tijdens golden hour met uitzicht over het zweefvliegveld? Dan is ons nieuwste balkon de ideale plek. Op ons balkon is er zitplaats voor 40 gasten of staplaats voor 100 gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Blader eens onze  evenementencatalogus door!

Soorten partijen

feest

bbq

diner

Bruiloft

feest

bbq

diner

Bruiloft

Contactformulier partijen

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17