Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Op zoek naar een locatie om bijvoorbeeld je verjaardag, promotie, diner, high tea of barbecue te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of zijn jij en je partner klaar om elkaar het jawoord te geven? Sinds kort zijn wij ook officieel een trouwlocatie. Met meer dan duizend partijen achter de rug zijn wij inmiddels ervaringsdeskundigen als het gaat om het organiseren van partijen.

onze locatie

Stretchtent

Op ons buitenterras hebben we het hele jaar door een grote stretchtent met zitplaats voor 100, of staplaats voor 300 personen. Doormiddel van windschermen en heaters is dit zelfs in de koudere maanden een heerlijke plek voor jouw gelegenheid.

Borreltuin

Naast de stretchtent ligt onze gezellige borreltuin. ‘s Zomeres is deze plek perfect voor barbecues, borrels of bijvoorbeeld een familiedag. Met de speeltuin op een paar meter lopen én een jeu de boules baan onder je voeten kunnen is het de ideale plek om je een hele dag te vermaken!

Binnen

Liever een feestje binnen? In ons gezellige café is er zitplaats voor 80 gasten of staplaats voor 250 dansende gasten.

Het balkon

Wat dacht je van een borrel of diner tijdens golden hour met uitzicht over het zweefvliegveld? Dan is ons nieuwste balkon de ideale plek. Op ons balkon is er zitplaats voor 40 gasten of staplaats voor 100 gasten.

Ben je benieuwd geworden? Kom gerust een keertje onze locatie bekijken!

Soorten partijen

feest

bbq

diner

Bruiloft

feest

bbq

diner

Bruiloft

Contactformulier partijen en reserveringen