Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Jouw volgende diner bij de Zweef!

Wil je met een groep dineren bij de Zweef? Wij hebben heerlijke dineropties! Zoals een Italian Diner met keuze uit gerechten als: prosciutto di Parma, cannelloni, huisgemaakte lasagne en nog veel meer! Diners  bij de Zweef zijn te reserveren vanaf 30 personen. Ontdek onze arrangementen via onderstaande knoppen!

Lijkt het je leuk om met je gezelschap bij de Zweef te komen dineren? En ben je benieuwd of jouw datum nog beschikbaar is? Vul het partijformulier in met jouw wensen en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

opties diner bij de Zweef

Italian Diner

Food corners

Barbecue

Desserts

italian diner

food corners

Barbecue

desserts

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17