Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Jouw wandeling begint en eindigt bij de zweef

Ben je van plan een rondje te wandelen in Malden? Gelegen in de bossen zijn wij de perfecte start en stop voor een wandeling. Zo hebben wij verschillende wandelroutes in de omgeving, zoals bijvoorbeeld de Maldensch vlak route: een fijn rondje om het zweefvliegveld heen. Ook zijn wij een officiële stop voor de Walk of Wisdom en kun je bij ons een vogelringetje ophalen! Toch liever zelf op avontuur? In de onze bosrijke omgeving liggen er veel paden om zelf te ontdekken!

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17