Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Unieke vergader-locatie nabij Nijmegen

Vergaderlocatie vlakbij Nijmegen in het groen!

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de buurt van Nijmegen? Dan zit je bij ons goed! Wil je daarbij ook een Tv-scherm lenen? Geen probleem!
Kom je een hele dag vergaderen? Dan is het ook mogelijk om bij ons een lunch te bestellen of naderhand te borrelen.  Voor een kleine groep kun je a la carte bestellen, voor grote groepen hebben we heerlijke  luncharrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk lunchbuffet met verse soepen en versje jus! Ben je met een klein gezelschap, is het uiteraard ook mogelijk a la carte te bestellen. 

Planken met vers belegde broodjes kaas, brie en zalm

Over onze inspirerende vergaderlocatie

Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub is boscafé de Zweef een unieke vergaderlocatie in de omgeving van Nijmegen. 

Zin om tussen het vergaderen door de benen te strekken? Met de unieke ligging van onze vergaderlocatie met zowel het bos, als de hei om de hoek kun je tussendoor heerlijk een rondje wandelen! Blijf je liever op locatie “zweven”, spot dan de stijgende en landende vliegtuigjes van de Nijmeegse Aeroclub!

Vergaderlocatie onder de stretchtent!

Bij de Zweef zijn we geen stoffige vergaderlocatie, weggestopt op een industrieterrein. Maar een inspirerende locatie in het groen! Zo vergader je bij ons in een semi-buiten ruimte onder onze stretchtent en serveren wij heerlijke dranken en lunch vanuit de containerbar. 

In het voor- en najaar houden de heaters en windschermen de stretchtent heerlijk warm! 

Heb je extra vragen of wil je reserveren? Stuur ons een mail via  [email protected]  Benieuwd naar  verdere mogelijkheden en prijzen? Dan verwijzen we je graag naar onze evenementencatalogus! 

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17