Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Jouw fietstocht begint en eindigt bij de zweef

Voor zowel mountainbikers, wielrenners en gewone fietsers zijn wij de perfecte locatie om jullie calorieën en bidons na een fietstocht in Nijmegen  aan te vullen. Kies voor een heerlijke kop koffie met een appeltaart met slagroom van DROOM! bijvoorbeeld.

Wist je dat wij een afspuitplaats voor mountainbikes op ons terrein hebben staan? Zo stap je nadat je die mooie mtb route bij ons om de hoek hebt gefietst tevreden de auto in, zonder bij thuiskomst nog een modderige fiets én auto schoon te hoeven maken.

Om te voorkomen dat ons hele terras vol fietsen staat én dat jullie mooie fiets niet gestolen wordt, bieden wij jullie een fietssloten-service aan! De fietssloten mogen jullie gratis lenen en hangen bij de fietsenstalling. Op zoek naar een mtb-route? Vanaf de Zweef kun je vertrekken voor zowel een leuke beginnersroute als een uitdagende route voor gevorderden!

Mountainbike stop fietsroute nijmegen

Zin om tijdens of na je fietstocht op een rustige locatie bij Nijmegen iets lekkers te eten? Neem een kijkje op onze  menukaart! en ontdek vast wat voor lekkers wij serveren!

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17