Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Zelf een keertje zweefvliegen?

Heb je altijd zelf eens willen zweefvliegen? De Nijmeegse Aero Club organiseert in de zomer regelmatig meevliegdagen! Voor meer informatie over de meevliegdagen kun je dan ook bij de NIJAC terecht.

Wel is het mogelijk om bij ons een ticket voor het zweefvliegen te kopen! Het ticket kost 62- euro en kun je bij ons aan de bar aanschaffen.  

Zin om na het zweefvliegen met vrienden of familie bij ons te borrelen? Dat kan uiteraard bij ons! Neem vast een kijkje op onze borrelkaart.

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17