Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

kerstmarkt 2024

Kerstmarkt in Malden bij Boscafé de Zweef

Datum: 7 & 8 december 2024 

Tijd: 12:00 – 19:00 uur

Wij zijn blij dat we jullie kunnen vertellen dat onze tweede editie kerstmarkt bij de Zweef ingepland is! We kunnen dan ook niet wachten om jullie op 8 en 9 december te verwelkomen na een succesvolle eerste editie in 2023.

Onze kerstmarkt  in Malden telt 20+ prachtig ingerichte kramen met unieke, lokale geschenken. Leuk voor onder de boom of voor jezelf natuurlijk.

En wat zou een kerstmarkt zijn zonder muziek? Speciaal hiervoor zorgen wij voor live muziek in kerstsferen.

Goed om te weten is dat het grootste deel van de kerstmarkt buiten onder de tent plaats zal vinden. Dus check het weer en trek een warme (kerst)trui aan wanneer je komt! Daarnaast staan er om warm te blijven op verschillende plaatsen heaters en vuurkorven. Ook kun je bij ons glühwein, warme chocolademelk of een soepje kopen om lekker op te warmen! 

Voor de kids is er een grote speeltuin, een zweefmolen én zijn er schminkartiesten, daarnaast kunnen ze marshmallows roosteren boven de vuurkorven 

We raden aan om met de fiets te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid (én ook zo duurzaam mogelijk, natuurlijk)

Ben je benieuwd naar de andere leuke evenementen die wij organiseren? Neem eens een kijkje in onze agenda! 

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17