Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Onze aller eerste kerstmarkt!

Kerstmarkt in Malden bij Boscafé de Zweef

Datum: 9 & 10 december Tijd: 10:00 – 19:00 uur

Wij zijn blij dat we jullie kunnen vertellen dat we onze aller eerste kerstmarkt organiseren! We kunnen dan ook niet wachten om jullie op 9 en 10 december te verwelkomen. 

De eerste kerstversiering hangt inmiddels en de komende weken gaan we kei hard ons best doen om de Zweef nog verder in kerstsferen te brengen. 

Onze kerstmarkt  in Malden telt 20 prachtig ingerichte kramen met unieke, lokale geschenken. Leuk voor onder de boom of voor jezelf natuurlijk!

En wat zou een kerstmarkt zijn zonder muziek? Speciaal hiervoor zingt op zaterdagmiddag 9 december, om 15 uur  Kerstkoor Springtime dat ons vast in de juiste stemming zal brengen voor de feestdagen. 

Goed om te weten is dat het grootste deel van de kerstmarkt onder de tent plaats zal vinden. Dus check het weer en trek een warme (kerst)trui aan wanneer je komt! Daarnaast staan er om warm te blijven op verschillende plaatsen heaters en vuurkorven. Ook kun je bij ons glühwein, warme chocolademelk of een soepje kopen om lekker op te warmen! 

Voor de kids zijn we momenteel druk bezig met het organiseren van een leuke workshop zodat zij heerlijk creatief bezig kunnen zijn! Ook kunnen zij zich bij mooi weer uitsloven in de speeltuin. 

De entree is helemaal gratis, dus nodig gerust je vrienden en familie uit om samen met jou van dit kerstfestijn te genieten.

Flyer kerstmarkt 2023 boscafé de Zweef

Ben je benieuwd naar de andere leuke evenementen die wij organiseren? Neem eens een kijkje in onze agenda! 

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 12 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 18