Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Menu de zweef

Gezellig dat je bij ons komt lunchen! Voordat je een kijkje neemt op het menu van de Zweef. Attenderen we je er graag op dat wanneer je met een gezelschap van 10 of meer personen komt, wij verschillende luncharrangementen aanbieden. Denk hierbij aan planken met broodjes en verse jus uit kannen om te delen of ga all out en breid je lunch uit met een soepje, een kroket én salade. Hiervoor is het wel nodig om te reserveren. Kom je met een groep kleiner dan 8 personen? Dan is reserveren niet nodig

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17