Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

unieke trouwlocatie in het rijk van nijmegen

Unieke trouwlocatie in de buurt van Nijmegen

Zijn jij en je partner klaar om elkaar het jawoord te geven? Wij zijn de perfecte trouwlocatie in  de omgeving  van Nijmegen, waar zowel de ceremonie, het diner als het feest ‘s avonds plaats kan vinden. Daarnaast denken wij graag met jullie mee over jullie perfecte dag.

Onze trouwlocatie is uniek vanwege haar groene ligging in de bossen aan het Maldensvlak. Waar je de zweefvliegtuigjes van de Nijmeegse Aeroclub ’s zomers ziet opstijgen en landen. 

We nodigen jullie graag uit op onze trouwlocatie voor een kop koffie!

Aangezien een bruiloft echt maatwerk is, gelden hiervoor geen standaard arrangementen. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen, nodigen we jullie graag uit voor een kop koffie op onze locatie.

Ben je vast benieuwd naar onze standaar dineropties, zaken als locatiekosten en andere mogelijkheden die wij als trouwlocatie te bieden hebben? Neem eens een kijkje in onze evenementen catalogus! 

Klinkt een zomerse bruiloft, met het mooiste uitzicht van Nijmegen, jullie als muziek in de oren? En zijn jullie benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is? Vul dan het  partijformulier  in met jullie wensen en we komen zo snel mogelijk bij jullie terug!

 

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17