Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

unieke trouwlocatie in het rijk van nijmegen

Unieke trouwlocatie in de buurt van Nijmegen

Zijn jij en je partner klaar om elkaar het jawoord te geven? Wij zijn de perfecte trouwlocatie in  de omgeving  van Nijmegen, waar zowel de ceremonie, het diner als het feest ‘s avonds plaats kan vinden. Daarnaast denken wij graag met jullie mee over jullie perfecte dag. Onze trouwlocatie is uniek vanwege haar groene ligging in de bossen aan het Maldensvlak. Waar je de zweefvliegtuigjes van de Nijmeegse Aeroclub ’s zomers ziet opstijgen en landen.

We nodigen jullie graag uit op onze trouwlocatie voor een kop koffie!

Aangezien een bruiloft echt maatwerk is, gelden hiervoor geen standaard arrangementen. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen, nodigen we jullie graag uit voor een kop koffie op onze locatie.

Ben je vast benieuwd naar onze standaar dineropties, zaken als locatiekosten en andere mogelijkheden die wij als trouwlocatie te bieden hebben? Neem eens een kijkje in onze evenementen catalogus! 

Klinkt een zomerse bruiloft, met het mooiste uitzicht van Nijmegen, jullie als muziek in de oren? En zijn jullie benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is? Vul dan het  partijformulier  in met jullie wensen en we komen zo snel mogelijk bij jullie terug!

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17