Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Jouw volgende feest bij de Zweef!

Wil je graag een feest geven en ben je nog op zoeken naar een feestlocatie in de buurt van Nijmegen? Voor feesten en gelegenheden als promoties of verjaardagen zijn wij de ideale feestlocatie. Voor gelegenheden als deze hebben wij verschillende standaard arrangementen, bekijk hiervoor eens het overzicht hieronder! Er is altijd mogelijkheid voor een persoonlijke touch of toevoeging! Huur overdag de stretchtent af en geniet met vrienden en familie van hapjes, drankjes en een achtergrondmuziekje óf ga voor een binnenfeest in de avond met staantafels, een eigen gekozen DJ, nootjes & zoutjes en borrelplanken. Aan jou de keuze!

Ben je enthousiast geworden en overweeg je een feest te geven? Ben je benieuwd of jouw datum nog beschikbaar is? Vul het partijformulier in met jouw wensen en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17