Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Kids festijn

AGENDA 2024

🤸🏼‍♂️ 3, 4   &  5 augustus 2024 

🤸🏼‍♂️19, 20 & 21 oktober 2024  

Laat de kids zich uitleven tijdens ons Kids Festijn. Een springkussen, draaimolen, trampoline, ballenbak, klimrek, schommels, mini-bios, tekentafel, kippenvangen en onze eigen schmink artieste. De kids kunnen zich de hele dag vermaken. Als de kids behoefte hebben om uit te rusten krijgen ze een kids-menu én als tussendoortje een zakje popcorn. We hebben de hele dag onbeperkt ranja of appelsap en gezonde snacks klaar staan. Terwijl de kinderen zich vermaken op het Festijn-terrein zit jij te genieten op ons terras, met uitzicht over het Maldense zweefvliegveld en de Heumense bossen. Op 3, 4 & 5  augustus is onze 2e editie Kids Festijn, zet jij het vast in de agenda?

Ben je vast benieuwd naar een voorproefje van ons leuke kidsfestijn? 
Bekijk dan onderstaande video! 

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17