Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

High tea bij de zweef!

High tea bij de Zweef: heerlijke hapjes en onbeperkte thee

Met de heerlijke high tea bij de Zweef geniet je tweeënhalf uur lang van heerlijke, verse thee en een scala aan hapjes. Denk aan de klassieke scone, een assortiment aan Danish Pastry, een wisselend aanbod aan gebak, een soepje en heerlijke, luxe belegde broodjes.  

Bij de Zweef zie je de vliegtuigjes letterlijk "high" gaan!

Wat jouw high tea bij de Zweef zo uniek maakt is niet alleen het heerlijke eten, maar vooral ook onze unieke locatie! Gelegen in het bos, aan het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub zie je de vliegtuigjes letterlijk “high” gaan, terwijl jij geniet van al het lekkers met jouw vrienden, vriendinnen of familie. 

Bekijk het high tea menu van de Zweef:

Ben je enthousiast geworden en zou je graag reserveren voor een high tea? Dat kon via het formulier op onze partijenpagina.

*De high tea is helaas  niet  gluten- en lactose vrij te bestellen. 
Mocht iemand in jullie gezelschap wel een van deze dieetwensen hebben, kan diegene iets van de reguliere lunchkaart bestellen. 

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17