Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Jullie aan de borrel terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin!

Ben je op zoek naar een overzichtelijke speeltuin in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons gezellige café in Malden hebben we namelijk een héle leuke speeltuin waar de kids zich uit kunnen leven. Terwijl je zelf geniet van een drankje in de naastgelegen borreltuin. Zo kun je en de spelende kids in de gaten houden, terwijl je zelf gezellig bij kletst met een vriendin. Onze speeltuin heeft onder andere schommels, een trampoline, een klimrek, een ballenbak en een springkussen. 

Wil je zelf ook een spelletje doen? We hebben in de borreltuin ook een jeu de boulesbaan! Vraag ons personeel om een set jeu de boulesballen en daag je vrienden uit!

Wist je al dat we eens per jaar ook een hele leuke kidsmiddag organiseren? Check onze agenda of er al een nieuwe datum bekend is!  

Spelende kinderen in de speeltuin bij de Zweef met het springkussen, trampoline en klimrek
Klimrek Speeltuin Nijmegen

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17