Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Feestdagen brunch

Lijkt het je leuk om met de feestdagen eens buiten de deur te brunchen? Met feestdagen zoals Kerst, Pasen en Pinksteren hebben wij een speciaal feestdagen brunch-menu! Ook hebben we voor de kids genoeg vermaak tijdens feestdagen! Zo kun je met Pasen bijvoorbeeld eitjes zoeken en verandert de Zweef met Kerst in een prachtig winter wonderland.

Houd deze pagina in de gaten voor updates omtrent de brunches bij de verschillende feestdagen of volg ons op onze socials @boscafedezweef

Kom je met 8 of meer personen? Dan is reserveren nodig. Dit kan via de partijenpagina via de knop hieronder!

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17