Hier kunnen we een mededeling plaatsen!

Italian night

Onze Italian Night is een avond waarbij we je meenemen op een culinaire reis door Italië en je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes, omlijst door sfeervolle live muziek.
De avond staat in het teken van samenzijn en gezelligheid, en wat is er nou beter dan dat te combineren met verrukkelijk eten? Onze keukenbrigade zal een smaakvol assortiment van Italiaanse kazen, hammen, bruschetta, focaccia, groenten en andere authentieke gerechten bereiden, alles geserveerd op grote planken en borden om te delen. Zo kun je samen met je gezelschap genieten van een uitgebreide proeverij van Italiaanse specialiteiten.

Uiteraard mag een heerlijk dessert als tiramisu of affogato niet ontbreken om de avond op zoete wijze af te sluiten. En voor de liefhebbers van een goed glas wijn hebben we een bijpassend wijnarrangement samengesteld, zodat de smaken van de gerechten nog beter tot hun recht komen!

De kosten van de Italian Night zijn €30,- per persoon, exclusief drankjes. Je kunt een bijpassend wijnarrangement bestellen voor €17,5,- per persoon
Benieuwd wanneer we weer een Italian Night organiseren? Check dan onze agenda!
Voor onze Italian Night is reserveren nodig! Dit kan via [email protected]

Dit zeiden onze gasten de vorige keer na de Italian Night:
“Top avond gehad, heerlijk gegeten, goede bediening, fijne muziek. Heerlijk ontspannen avond zo’n Italian Night!”

Moederdag picknick

Moederdag, dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten! En om jullie daarbij te helpen organiseren wij een gezellige moederdag picknick met een gevuld picknicktasje met onder andere croissants, broodjes, fruit, een consumptiemunt voor een drankjes en meer. Neem jij je moeder gezellig mee? Wij regelen de rest!

Handig om te weten:
- Locatie: borreltuin en/of stretchtent
- Tijden: 10:00-15:00
- Prijs: 14 p.p.
- Reserveren is nodig en kan op onze website via de knop

Paasbrunch

Opzoek naar een plek om 1e en 2e paasdag met je familie onbezorgd te gaan brunchen? Laat de drankjes en jullie speciale paasbrunch maar aan ons over, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is gezelschap, lekker weer en gezelligheid!

Bekijk het paasbrunch menu hiernaast!

Reserveren kan hier onder of via [email protected]

Openingstijden feestdagen

Eerste kerstdag: 10 tot 17

tweede kerstdag: 10 tot 17

Oudjaarsdag: 9 tot 17

Nieuwjaarsdag: 12 tot 17